Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 40 vizitatori și nici un membru online

Radu si Asociatii SPRL a asistat Electrica in procesul de fuziune a celor trei societati de distributie din cadrul grupului

Radu si Asociatii SPRL a oferit asistenta juridica grupului Electrica privind procesul de fuziune prin care Societatea de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord S.A. a absorbit alte doua societati de distributie din cadrul grupului: SDEE Transilvania Sud S.A. si SDEE Muntenia Nord S.A. In urma fuziunii, a rezultat o singura societate, respectiv Distributie Energie Electrica Romania S.A. (DEER). De la 1 ianuarie 2021, DEER ofera servicii in 18 judete, din trei zone geografice ale tarii, si deserveste peste 3,8 milioane de utilizatori. Astfel, noua societate devine cel mai important operator national de distributie a energiei electrice, cu o acoperire de 40,7% din teritoriul Romaniei.

Echipa Radu si Asociatii SPRL continua sa sprijine grupul Electrica si in procesul de implementare de dupa data efectiva a fuziunii.

Intrucat Electrica S.A. este o societate listata pe bursele de valori din Bucuresti si Londra in care statul roman este cel mai mare actionar, procesul de fuziune a celor trei societati de distributie devine un reper pentru piata romaneasca, atat ca importanta pentru economie cat si din perspectiva complexitatii juridice.

Corina Popescu, Director general al Electrica S.A., a declarat: “Proiectul fuziunii celor trei operatori de distributie din cadrul Grupului Electrica este unul strategic, foarte ambitios si care aduce beneficii pe termen mediu si lung tuturor partilor interesate. Am avut alaturi o echipa de consultanti cu experienta, alaturi de care am reusit sa gestionam multiplele situatii inerente unui proces de o asemenea amploare si importanta pentru sectorul energetic romanesc.”

Echipa Radu si Asociatii SPRL a fost coordonata de Radu Diaconu (Partener) si de Andrei Stefanovici (Director). Din echipa au mai facut parte Georgiana Nichita (Managing Associate, Corporate), Anca Atanasiu (Managing Associate, Employment), Claudia Grosu (Senior Associate, Corporate and Competition) si Alexandra Constantin (Senior Associate, Energy).

"Felicitam intreaga echipa de conducere a Electrica pentru finalizarea cu succes a fuziunii celor trei societati, intr-un proiect de importanta majora pentru grupul Electrica si pentru sectorul energetic in general ", a declarat Radu Diaconu (foto stanga), Partener, Radu si Asociatii SPRL.

“Suntem mandri ca am fost alaturi de Electrica in prima etapa a fuziunii si suntem increzatori ca putem contribui in mod semnificativ si in cadrul procesului de implementare a acesteia", a declarat Andrei Stefanovici (foto dreapta), Director, Radu si Asociatii SPRL.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.